Chystá se mobilní Harry Potter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se mobilní Harry Potter

Chystá se mobilní Harry Potter

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2017 14:51
Reklama

Tvůrci Pokémon Go (Niantic) oznamují a poodhalují svůj další mobilní titul a opět se bude jednat o něco kombinovaného se známou licencí. V tomto případě dokonce s licencí původně vzniklou na základě knižní předlohy.

Tento tým totiž v kooperaci s týmem Portkey Games (který spadá pod Warner Bros. Interactive Entertainment) připravuje titul Harry Potter: Wizards Unite, který bude, stejně jako předešlý známý počin autorů, založený na takzvané augmentované realitě.

V tomto mobilním titulu se hráči vtělí do rolí aspirujících čarodějů a čarodějek a společně budou prozkoumávat své vlastní okolí a v tom narážet na potvory a výzvy, o jakých se běžným mudlům dosud vůbec nezdálo.

Na bližší detaily je zatím tento tým poměrně skoupý, zabrouzdat nicméně můžete na nově spuštěnou webovou stránku, který slibuje odhalit magickou podstatu světa okolo nás.

K tomu se navíc dozvídáme rovněž slibnou zprávu tu, že samotný tým Portkey Games dostává na starost rovněž také přípravu dalších her s touto licencí, a to nikoli pouze mobilních. Nicméně i zde se žádné další detaily nedozvídáme a musíme si počkat na bližší odhalení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama