Sledujte Switch trailer akce L.A. Noire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte Switch trailer akce L.A. Noire

Sledujte Switch trailer akce L.A. Noire

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2017 16:21 5
Reklama

Vydání aktualizované verze napínavé a na poměry her celkem realistické detektivky L.A. Noire se kvapem přiblížilo a díky tomu se můžete podívat na další trailer ze hry. Ten se však nezaměřuje na vylepšenou grafickou stránku hry a na její běh v až 4K rozlišení, ale na něco podstatně menšího a co se vlastně vejde dokonce i do kapsy – na Switch verzi hry.

V případě této edice jsme vás již informovali o nutnosti vlastnictví dodatečné paměťové karty, dnešní zpráva se však věnuje pouze ukázce toho, jak hra na konzoli běží. Příkladná podpora přitom nebude chybět jak v rámci režimu stolní konzole, tak i v roli handheldového podání hry.

V případě druhého zmíněného režimu se navíc hráči mohou těšit na podporu unikátních prvků konzole v čele s uměním zacházet s její dotykovou plochou pro nejrůznější volby a interakci se světem hry i s předměty v něm umístěnými.

Revitalizovaná verze detektivky L.A. Noire dorazí na současnou generací konzolí již 14. listopadu a předobjednávat můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama