Nové rozšíření pro ArmA 3 se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové rozšíření pro ArmA 3 se blíží

Nové rozšíření pro ArmA 3 se blíží

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 11. 2017 11:10 8
Reklama

ArmA 3 je na trhu už přes čtyři roky a za dobu své existence se dočala celé řady rozšiřujících balíčků. Tím nejčerstvějším je nově oznámené DLC s názvem Tac-Ops, které na monitory virtuálních bojovníků dorazí 30. listopadu.

Balíček nabídne tři samostatné operace, které mají prověřit schopnosti zkušených hráčů a nabídnout náročnou obtížnost. První ponese název Všemu navzdory a zachytí občanskou válku, která zuřila devět let před kampaní Východní vítr. Druhá operace se jmenuje Odrazový můstek a posily jednotek NATO v ní budou obsazovat strategicky důležitý ostrov Malden.

Třetí nová operace s názvem Ocelový Pegas se pak zaměří na troufalý vzdušný útok jednotek NATO během invaze do Altisu, který povede k otevření druhé fronty. Vývojáři se chlubí známými prvky série ArmA, mezi něž patří autentický boj, proměnlivé bitevní pole, značná míra znovuhratelnosti a také videa After Action Report, díky nimž si můžete zlepšit svou vojenskou taktiku skrz rady vojenských expertů.

Tac-Ops také dostanou nový hudební doprovod, nabídnou hráčům nové achievementy na Steamu a především nový skriptovací systém tvorby pokročilých scénářů. DLC si už nyní můžete předobjednat se slevou 10 %, a to jak na Steamu, tak přímo v obchodě Bohemia Interactive. Běžná cena je 4,99 eur, tedy v přepočtu zhruba 130 korun. Rozšíření ale bude také součástí balíčku ArmA 3 DLC Bundle 2, který obsahuje rovněž rožšíření Jets, Laws of War a chystané Tanks. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama