Pillars of Eternity II: Deadfire v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity II: Deadfire v nové ukázce

Pillars of Eternity II: Deadfire v nové ukázce

David Plecháček

David Plecháček

16. 11. 2017 14:53 6
Reklama

Obsidian se v posledních letech našel ve svých rozsáhlých staromilských RPG hrách. Vedle Pillars of Eternity to bylo také Tyranny, které sice nedosáhlo takového věhlasu jako všemi chválené Pillars, ale rozhodně se nejednalo o krok špatným směrem. Přesto je to právě starší Pillars of Eternity, které se dočká svého pokračování.

Druhý díl s podtitulem Deadfire má ještě několik měsíců před sebou, ale společnost už teď nabízí pohled na to, jak jejich pokračování, do nějž vkládají veškeré své naděje, ve skutečnosti vypadá. I Deadfire nás provede po fantaskním světě Eora, tentokrát po souostroví... Deadfire.

O tyto ostrovy v minulosti bojovalo několik říší, nicméně samy o sobě představují nebezpečné místo, které se lodě často snaží překonat při přeplouvání mezi dvěma oceány. Často ale neúspěšně – moře je v těchto oblastech divoké a lodě se tak tříští o útesy. To největší nebezpečí ale představují nejrůznější stvůry, pro něž jsou jednotlivci snadnou kořistí.

Právě do těchto končin zamíří i družina ve druhém díle. Jeho úkol v těchto nebezpečných končinách nebude o nic méně nebezpečný. Musí totiž porazit místního boha, aby si zachránili vlastní duši. Jak tento božský hon dopadne uvidíme příští rok. Jak ale vypadá v tuto chvíli, reprezentuje následující trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama