Série Uncharted slaví deset let existence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Uncharted slaví deset let existence

Série Uncharted slaví deset let existence

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 10:14 6
Reklama

Před dvěma dny 19. listopadu tomu bylo přesně deset let od vydání prvního dílu adventurní série Uncharted, jež za hotovou dekádu a ještě před samotným vydáním čtvrtého (a velmi úspěšného) dílu série dokázala oslovit miliony hráčů po celém světě a prodat téměř třicet milionů kopí hry. A na znamení oslav tohoto významného výročí vypustil tým Naughty Dog bonus v podobě několika sympatických drobností.

Na PSN tedy můžete nově zcela zdarma získat takzvaný Uncharted 10th Anniversary Bundle, který v sobě ukrývá překvapení v podobě hned šesti různých témat pro konzoli PlayStation 4 a navrch v tomto balíčku hráči naleznou také dva avatary, kterými lze ozvláštnit svůj vlastní profil.

Jedná se však o nabídku časově omezenou (do pěti hodin odpoledne) a je tedy záhodno jednat rychle. K této nabídce nadále Naughty Dog ruku v ruce se Sony přidávají nabídku dodatečných kostýmů postav pro multiplayer čtvrtého dílu hry a pro The Lost Legacy, a to za poloviční cenu. Tato nabídka však potrvá až do 19. prosince.

Oznámení přichází skrze příspěvek na evropském PlayStation blogu, kde se lze mimo jiné dočíst také o tom, že na chystané akci PlayStation Experience oslavy desetiletého výročí značky vyvrcholí, netroufáme si však odhadovat, zda se tehdy dočkáme nějakého zajímavého odhalení či nikoli. Prezentace historie značky každopádně proběhne 10. prosince ve dvě hodiny ráno našeho času.

Pokud vás každopádně tato série ještě nestihla zaujmout, tak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde je k mání jak kolekce původních a relativně nedávno remasterovaných třech dílů hry, tak i její čtvrté pokračování. Sehnat na stejném místě můžete následně pochopitelně také dovětek jménem The Lost Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama