4K záběry ukazují krásy Star Citizenu 3.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4K záběry ukazují krásy Star Citizenu 3.0

4K záběry ukazují krásy Star Citizenu 3.0

David Plecháček

David Plecháček

24. 11. 2017 12:25 6
Reklama

Star Citizen 3.0 je pro Cloud Imperium výrazným posunem kupředu. Chris Roberts se svým týmem neustále vymýšlí nové a nové prvky, ale ty hru směrem k vydání příliš neposouvají. Hodina 4K záběrů z testovacích serverů ale ukazuje, že by bylo bývalo stačilo vyladit to, co ve studiu už mají hotové, a měli by téměř hotovo.

Lidé, kteří se okolo hry pohybují a hltají každou novou informaci jistě vědí, že tak jednoduché to není a spousta věcí ještě stále chybí anebo potřebují dodělat. Cloud Imperium v současnosti testuje balanc hry, meziplanetární cestování pomocí kvantového pohonu a přistání na měsících. Tato část je patrná i ze zveřejněných záběrů, na něž se můžete podívat pod touto novinkou.

Alfaverze 3.0 kromě zmíněných věcí ale obsahuje to nejzásadnější – perzistentní svět, přistání kromě měsíců i na větších planetách a několik předmětů k užívání. Počítá se i s implementací komodit, s místy sloužícími k nákupům a prodejům nákladu, a také s vesmírnými piráty.

Kdy bude Star Citizen 3.0 dostupný všech přispěvatelům kampaně prozatím není zřejmé. V tomto ohledu Roberts se studiem zarytě mlčí a vše pečlivě připravují, aby verzi mohli vypustit mezi větší počet hráčů. Nebo, jak by někteří rádi slyšeli, si všichni za vybrané peníze užívají na Bahamách a hra nikdy nevyjde. Kdo ví...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama