Planet Coaster dostává celou řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Planet Coaster dostává celou řadu novinek

Planet Coaster dostává celou řadu novinek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 11. 2017 14:27
Reklama

Vývojářský tým Frontier Developments rok po vydání budovatelské strategie Planet Coaster pro PC vydává novou významnou a takzvanou výroční aktualizaci, jež do hry přidává celou řadu zajímavých novinek.

Aktualizace do hry vnáší několikero nových atrakcí (včetně tří horských drah), jeden extra scénář navíc a k tomu dokonce i editor dodatečných scénářů, kde lze mimo jiné i ovlivňovat podmínky vítězství. Přiložené video nadále odhaluje například čerstvé možnosti správy virtuálních zábavních parků a povšechně slibuje podstatné nabobtnání možností i zábavy.

Velikost aktualizace by přitom u jiných týmů vydala na samostatné a zpoplatněné rozšíření, zde však mají tyto novinky podobu bezplatné aktualizace.

Ta za další přináší do hry kupříkladu i to, že se zaměstnanci a prodejci jídla mohou pohybovat i mimo své vlastní stánky a stejně tak mohou zaměstnanci parku rovněž vyrazit do stávky a dát tím vzniknout celé řadě dalších potíží.

Přiložený editor scénářů navrch nabídne integraci se Steam Workshopem, který poslouží jako nástroj pro sdílení vlastních výtvorů s komunitou ostatních hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama