Dokončení Black Mesy se opět odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokončení Black Mesy se opět odkládá

Dokončení Black Mesy se opět odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2017 11:35 1
Reklama

Kombinaci dobrých i špatných zpráv přináší příspěvek na blogu pojednávajícím o vývoji fanouškovského a velmi ambiciózního projektu jménem Black Mesa. Ten s posvěcením samotného Valve přenáší první díl akční série Half-Life do moderní podoby, po letech vývoje však hra stále ještě není dokončena a zřejmě ještě hned tak nebude.

Plánovaná prosincová aktualizace hry totiž sice na jedné straně přinese řadu zajímavých a zkrášlujících novinek, nicméně kýžené finále ve formě vydání poslední úrovně hry jménem Xen se stále ještě nekoná.

Konečné datum vydání se přitom rovněž nedozvídáme a nezbývá tedy než se obrnit trpělivostí. Bližší detaily a snad už také konečné datum vypuštění poslední zbývající části hry však tvůrci vypustí v průběhu prosince.

Tehdy také do hry zavítá větší množství menších novinek zejména technického rázu. Ty znamenají reálnější podobu textur a především bohatší možnosti nasvícení scén. Bližší detaily a především konkrétní ukázky už ale můžete vidět v onom příspěvku.

I přes zjevný negativní fakt v podobě nedokončené hry se však jedná o fascinující titul, který si navíc můžete aktuálně na Steamu pořídit za akční cenu. Připomenout pak můžeme také naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama