Stealth RPG Seven vychází v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stealth RPG Seven vychází v prosinci

Stealth RPG Seven vychází v prosinci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2017 09:07
Reklama

Polský tým IMGN.PRO vydá počátkem prosince na PC ambiciózní akční RPG jménem Seven: The Days Long Gone, které si aktuálně můžeme blíže představit ukázkou poodhalující některé z mechanik hry a která láká k onomu brzkému datu vydání.

To je stanovené již na 1. prosince, kdy se hráči budou moci vydat na vězeňský ostrov Peh. Ten poskytne velkou porci sandboxové zábavy, která spočívá ve snaze uniknout z této lokality. Hlavní mechanikou je přitom stealth přístup ke hraní, za pomocí kterého se v roli zloděje Teriela hráči pokouší uniknout.

Jednoduché to přitom rozhodně nebude, neboť hlavního hrdinu Teriela posedl neznámý démon. Ten k protagonistovi často promlouvá a přímo jej světem hry provádí. Na samotném ostrově jsou navrch přítomní nejen vězni a otroci, ale spolu s nimi rovněž dvě hlavní frakce, mezi jejichž cíli a ambicemi se bude hlavní hrdina potloukat. Oněmi frakcemi jsou takzvaní Biomanceři a Technomágové.

Více už ale můžete spatřit ve slíbené ukázce, která toho ze stylově zpracovaného světa hry odhaluje přeci jen o něco více. Další a jednotlivé herní mechaniky odhalující videa pak můžete nalézt na YouTube kanále vydavatele hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama