Vyzkoušejte si třetí díl Spellforce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si třetí díl Spellforce

Vyzkoušejte si třetí díl Spellforce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2017 12:28 9
Reklama

Mix strategie a RPG hry jménem Spellforce 3 byl oznámen již před několika lety, projekt byl však dlouho odkládaný a nad jeho vydáním visel delší dobu otazník. Ten je však již pryč a tento titul spatří světlo světa už 7. prosince. Ještě předtím však hráči dostávají příležitost si tuto hru vyzkoušet.

Ta má formu volného víkendu zdarma, do kterého můžete naskočit na serveru GOG. Samozřejmostí je však pochopitelně to, že se jedná o časově omezenou nabídku, jež potrvá pouze do 27. listopadu do desíti hodin večer našeho času.

Vyzkoušet si tedy můžete pokračování a další díl série, jež se snaží zaujmout svým fantasy zasazením i mixem strategického žánru a klasických her na hrdiny. Tento mix navíc slibuje přinášet zážitky v on-line multiplayeru i v rámci příběhové kampaně, která dle popisu tvůrců zabere až tři desítky hodin.

A pokud vás tato ochutnávka zaujme, tak určitě zavítejte na Xzone, kde si můžete tento titul předobjednat. Grafickou stránku, celkovou atmosféru hry i jednu z jejích frakcí vám následně může blíže poodhalit přiložená poslední upoutávka ke hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama