Známe datum vydání přídavku pro Ark
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání přídavku pro Ark

Známe datum vydání přídavku pro Ark

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2017 15:11
Reklama

Počátkem září jsme vás informovali o chystaném rozšíření pro akci Ark, jež v sobě kombinuje prvky sci-fi s žánrem klasických stříleček a především s dinosaury. Rozšíření jménem Aberration jde přitom především onou první nastíněnou cestou a z nové ukázky je zřejmé, že právě sci-fi prvky budou nyní hrát hlavní roli.

A to takže již brzy – datum vydání je stanoveno na 12. prosince a tehdy se hráči budou moci vrhnout do podstatně více nehostinného prostředí, v němž hraje prim zejména poškozená atmosféra.

Svět hry je nejen díky tomu zkrátka o něco více nebezpečný a zve k průzkumu do řady dosud neokoukaných lokací, kterými se prochází mnoho nových bestií. Za zmínku rovněž stojí zvýšená mobilita spočívající v bohatších schopnostech létání i ve volitelném šplhání po skalách.

Těšit se je zkrátka na co a k výše zmíněnému datu vydání i k níže přiloženému videu dodáme ještě odkaz na objemný příspěvek na komunitní stránce na Steamu. V tom se tvůrci zavazují k pokračujícímu vývoji i k úpravě řady prvků hry.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama