Bude moci komunita upravovat PUBG?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude moci komunita upravovat PUBG?

Bude moci komunita upravovat PUBG?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 11. 2017 10:23 6
Reklama

Na videoherní dokumenty zaměřený on-line web jménem Noclip získal poněkud unikátní příležitost vyzpovídat irského tvůrce mohutně úspěšné akce PlayerUnknown’s Battlegrounds, která v posledních měsících drtivým poměrem poráží veškerou svoji konkurenci. A z nových informací se dozvídáme nejen něco zajímavého o minulosti pozoruhodného vývojáře Brendana Greena, ale něco nového můžeme vyzvědět i o budoucnosti této akce.

V níže přiloženém videu se zprvu můžete podívat na vyprávění o Greenově dětství, které významným způsobem poznamenala tátova služba v armádě. Díky putování svého otce od základny k základně a zejména díky prostředí, ve kterém díky tomuto faktu Brendan Greene vyrůstal, získal tento člověk kladný vztah ke zbraním a odtud rovněž pramení zájem vybudovat militantně zaměřený titul.

A v souvislosti s tím se dozvídáme aktuálně o tom, že Greene by rád popustil komunitní uzdu fantazie, a to za pomocí rozšíření modařských nástrojů mezi širší veřejnost. Úpravy hry by mohly probíhat v ní samotné a za pomocí přívětivého uživatelského rozhraní, za pomocí něhož by rád Greene a jeho tým dali modařské nástroje do rukou i těm hráčům, kteří se nikdy o nic podobného vůbec nepokoušeli.

Jak to dopadne, to se ukáže až časem, plán je to nicméně poměrně ambiciózní. Příští měsíc se každopádně již konečně máme dočkat plné verze hry v případě edice pro PC a stejně tak v prosinci hra dorazí rovněž i na Xbox One. Tam však tento titul dorazí ve stále ještě rozpracované podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama