Sudden Strike 4 se dočká řady změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sudden Strike 4 se dočká řady změn

Sudden Strike 4 se dočká řady změn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 11. 2017 15:56 1
Reklama

Taktická real-time Sudden Strike 4 dorazila na trh v polovině srpna, ovšem jak je dnes dobrým zvykem, tak jen prostým vydáním to ještě pochopitelně neskončilo a na to konto tvůrci aktuálně vydávají video, v němž shrnují své další plány se hrou.

Přiložené záběry přitom začínají ohlédnutím se za vším tím, co nového po stránce obsahu už do hry po jejím vydání dorazilo. Tvůrci tímto připomínají kupříkladu nové multiplayerové mapy, opravu některých chyb i úpravu řady prvků hry. Navrch lze rovněž spatřit připomínku přidání DLC jménem Road to Dunkirk.

Z těch dalších plánovaných prvků pak tvůrci zmiňují například klasický skirmish režim, úpravy v zacházení s kamerou (zoom a rotace), vylepšenou umělou inteligenci, další kampaně, návody k editoru i zcela nové kontinenty, na nichž bude možné zápolit se svými protivníky. Zřejmě je tak zkrátka nač se ještě těšit.

Svoji případnou kopii této strategie pak naleznete například i na webu Xzone, kde lze narazit mimo jiné i na zvýhodněnou digitální edici hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama