Akce Ruiner obdržela obsáhlý update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Ruiner obdržela obsáhlý update

Akce Ruiner obdržela obsáhlý update

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2017 14:55 3
Reklama

Frenetické kyberpunkové akci jménem Ruiner se před pár dny dostalo speciální péče v podobě sympatické aktualizace jménem Savage, která do hry přinesla pár významných novinek, jež mají prodloužit zábavu zejména těm hráčům, kteří již základní hru dohráli.

Stěžejním novým prvkem hry je z jiných titulů známý režim New Game+, který přináší navýšení výzvy za cenu o něco náročnějšího zážitku. K tomu do hry rovněž dorazil mód Speedrun, který ze hry vyndává vše nepodstatné a v ní tak zůstává pouze to nejdůležitější – frenetická akce a nutnost likvidovat jednoho nepřítele za druhým. Motivací jsou v takovém případě on-line žebříčky, v nichž lze okamžitě vidět to, jak si hráči stojí v porovnání s ostatními.

Navrch se hráči dočkali devíti nových zbraní, nových kostýmů postav, dvou dodatečných skladeb pro hudební doprovod hry i jakési formy fatalit jménem Finishers, za pomocí nichž lze své protivníky patřičně dodělávat.

Digitální edici PC verze hry si můžete pořizovat například na Xzone a níže si poté můžete prohlédnout i při této příležitosti vydaný trailer, který již výše nastíněné novinky blíže poodhaluje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama