Destiny 2 mění systém rozdělování XP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 mění systém rozdělování XP

Destiny 2 mění systém rozdělování XP

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2017 11:57 2
Reklama

V rámci nedávné kontroverze týkající se odhalení neférového rozdělování zkušenostních bodů po dosažení vyšší úrovně avatara v Destiny 2 slíbil tým Bungie brzkou nápravu, a právě o těch prvních krocích se aktuálně dozvídáme.

Funkcionalita předchozího systému se zkrátka zdála být nepříliš úspěšná a na to konto musely přijít změny. A to takže urychleně, neboť předchozí systém úpravy rychlosti zisku zkušeností byl ke konci minulého týdne a po objevení nesrovnalostí s okamžitou platností vypnut.

Ovšem komunikace ze strany týmu zatím stále ještě tak trochu vázne, jelikož onen rychlý příchod změn zaznamenali opět nejprve samotní hráči a až poté s vysvětlením přispěchal i tým Bungie.

Ten následně ve výše přiloženém tweetu přiznal, že limit zkušenostních bodů potřebných pro dosažení nové úrovně se zdvojnásobil – z 80 tisíc na 160 tisíc. Zároveň přitom ale nejde o poslední plánovanou úpravu a hráči tak mají počítat aktuálně s tím, že další změny již brzy dorazí. V souvislosti s tím tedy nezbývá než doufat, že tentokrát již o jejich podobě bude Bungie lépe informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama