Nové obrázky ukazují krásy Biomutanta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky ukazují krásy Biomutanta

Nové obrázky ukazují krásy Biomutanta

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2017 10:49 1
Reklama

Biomutant se po Gamescomu na nějaký čas odmlčel. THQ Nordic s novinkou na německém veletrhu sklidilo ovace, z nichž nakonec pramenila kompletní akvizice studia i nově vznikající značky. Akční hra s roztodivným vačnatcem v hlavní roli vzbuzuje naději, že malým velkým hrám stále ještě neodzvonilo.

Vznikající titul od studia Experiment 101 totiž nebude žádný obr, podle všeho by měl nabízet kolem deseti hodin zábavy. To ale neznamená, že by neměl být v hledáčku všech hráčů. Na každých záběrech, na nichž se prezentoval, totiž vypadá výborně, zajímavě a neotřele. I podle nově dostupných screenshotů přímo ze hry můžeme soudit, že svět, v němž se hra odehrává, nepostrádá svěžest a zajímavá místa.

Teď nezbývá nic jiného než doufat, že k tomu vývojáři přidají i to okolo, ať už jde o povedené RPG prvky, nebo třeba příběh. Ten by měl vyprávět o světě, kterým se prohnala neznáma nákaza. Jednotlivé kmeny jsou tváří v tvář záhubě rozštěpené, přičemž je úkolem někoho silného, kdo je z tíživé situace vyvede, neboť i tentokrát je zdánlivý konec pouhý začátek.

Dle dostupných informací se zdá, že by se příběh Biomutanta mohl větvit v návaznosti voleb, které hráč se svým stvořením vykoná. Oficiální popisek hry dokonce hlásá, že jen vy coby hráči rozhodnete, jak celý příběh o záchraně života nakonec dopadne. Novinka slibuje mnohe, počínaje craftingem, přes spoustu vozidel a ovladatelných věcí i živočichů, až po změnu vlastní DNA a úpravu svých vlastností.

Do vydání je sice daleko, hra vyjde až příští rok, i tak ale můžete uvažovat nad předobjednáním skrze eshop Xzone.cz. Jak svou potvůrku zmutujete vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama