Vyzkoušejte si Destiny 2 zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Destiny 2 zcela zdarma

Vyzkoušejte si Destiny 2 zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 11. 2017 15:27 4
Reklama

Po menší kontroverzi týkající se systému přerozdělování zkušeností v on-line akci Destiny 2 se dozvídáme tentokrát o něco zajímavější informace týkající se nabídky, jež může nalákat všechny ty hráče, kteří o tuto velkolepou sci-fi akci stále ještě nezavadili.

Nově je totiž na všech zúčastněných platformách k mání omezená trialová verze, která nabízí unikátní možnost ochutnávky již dokončené hry a představuje tak mírný kontrast oproti betatestům, které předcházely jejímu samotnému vydání.

Omezená trialová verze hry je k mání již od včerejška a přiloženou ukázkou zve hráče na PC, Xbox One i na PlayStationu 4 do akce, do níž se v případě nákupu plné verze hry přenáší veškerý odehraný postup. To pochopitelně platí jak v rámci případného následného nákupu digitální verze hry, tak i v rámci krabicových verzí, na něž můžete narazit například i na Xzone.

V tomto případě jde zároveň i o lákadlo k nadcházejícímu přídavku The Curse of Osiris a trialová verze pochopitelně má navrch také svá specifická omezení. Nejsou však kdovíjak striktní a tato verze nabízí příběhové mise v lokacích European Dead Zone a na Titanu a stejně tak lze ochutnat i multiplayer. Maximální úroveň postavy je ovšem limitována sedmou úrovní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama