Chloe a Max se ještě jednou setkají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chloe a Max se ještě jednou setkají

Chloe a Max se ještě jednou setkají

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 12. 2017 12:15
Reklama

V minulosti jste již mohli postřehnout, že v rámci příběhového prequelu k adventurní sérii Life is Strange se na scénu nevrátila herečka Ashley Burch, jež svým hlasem doprovázela Chloe v rámci původních pěti epizod. Důvodem byla tehdejší stávka odborů, ta již však odezněla a za pomocí zákulisního videa se aktuálně dozvídáme to, že se tato herečka navrátí v dříve slíbené bonusové epizodě, která je nedílnou součástí sběratelské edice hry.

Tato epizoda se bude jmenovat Farewell a krom toho, že má za cíl propojit prequel a původní sérii, tak také navrátí na scénu i hlavní hrdinku originálu – Max. A přiložené video vypráví dojemný příběh o jednom vysněném setkání a o návratu na začátek. Vedle toho tyto záběry lákají rovněž i na fakt, že se může jednat o vůbec poslední setkání těchto hrdinek.

Ještě než ovšem vyjde bonusová epizoda Farewell tak ještě dojde k vydání poslední epizody prequelu jménem Before the Storm (k mání i na Xzone). Následovat již poté bude regulérní pokračování, které už ovšem mají na starosti francouzští tvůrci původních epizod. Teď už si ale nenechte ujít slíbené video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama