Kodžima a Del Toro na The Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima a Del Toro na The Game Awards

Kodžima a Del Toro na The Game Awards

David Plecháček

David Plecháček

4. 12. 2017 10:57 9
Reklama

Tento týden nás čeká jednak The Game Awards Geoffa Keighleyho, a také PlayStation Experience přímo od Sony. To znamená spoustu her, mnoho trailerů, několik ukázek a několik hostů. Objeví se také Hideo Kodžima a Guillermo Del Toro. Možná se ukáží na obou akcích, ale ačkoliv vás to možná překvapí, jejich účast je jistá jen na jedné z nich – a PSX to není.

Přátelství Kodžimy a Geoffa Keighleyho vyústilo v to, že se oba s Del Torem objeví přímo na pódiu The Game Awards. Není tak vyloučené, že při té příležitosti neuvidíme více z Death Stranding, ačkoliv z L.A. to není do Anaheimu příliš daleko, a proto není vyloučená ani jejich účast na PSX – ba právě naopak. Otázkou zůstává, kde a jestli vůbec něco z chystaného a všemi očekávaného titulu uvidíme.

Letos jsme z Death Stranding neviděli vůbec nic. Nějaká ukázka by tak dávala smysl, jelikož Kodžima figuruje coby autor vznikajícího Death Stranding, Del Toro coby jedna z jeho hlavních postav. Navíc se Death Stranding na TGA prezentovalo už loni, trailerem s Madsem Mikkelsenem. Kromě věhlasu Keighleyho za to dost možná může i to, jak Keighley Kodžimu podporoval během bolestivého odchodu z Konami.

Některá média spekulují nad tím, že by hra dokonce mohla vyjít už příští rok, jelikož práce s enginem Decima by měly odsýpat od rukou. Video by tak de facto odstartovalo mediální kampaň, která by se naplno rozjela během E3. Mnohem reálněji ale vidíme až rok 2019, a tak je klidně možné, že o projektu nebude řeč ani na Game Awards, ani na PlayStation Experience.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama