Sledujte dalších deset minut z Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte dalších deset minut z Vermintide 2

Sledujte dalších deset minut z Vermintide 2

David Plecháček

David Plecháček

4. 12. 2017 16:31
Reklama

První díl série Vermintide si nyní mohou užívat hráči Xboxu One v rámci nabídky Games with Gold, a pokud se jim bude líbit, mohli by začít myslet na Warhammer: Vermintide 2. Naopak ti, kterým se první Vermintide nelíbil, mohou doufat, že druhý díl reputaci vylepší. Pro oba tábory nicméně máme nové desetiminutové video přímo ze hry.

Warhammer: Vermintide 2 vychází už v prvním kvartálu příštího roku, a tak vývojáři ze studia Fatshark začínají tlačit na pilu a pouštět do světa nové informace. Tentokrát se nejedná o nic konkrétního, jen se někteří dostali k ranému buildu hry a zveřejnili své první dojmy. Z nich vyplývá, že Vermintide 2 má rozhodně své mouchy, ale na většině hráčů zanechal kladný pocit.

Vermintide vychází z letitého konceptu legendárního Left 4 Dead. Sází tudíž na kooperativní akci, jejíž druhou největší devizou je zasazení do světa fantasy Warhammeru. Část dostupná novinářům měla svá omezení, ale i tak nabízí zajímavý pohled na to, jak se bude příští rok hrát a jak bude obecně vypadat. Zle si zatím rozhodně nevede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama