Akce Superhot obdrží samostatný přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Superhot obdrží samostatný přídavek

Akce Superhot obdrží samostatný přídavek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 12. 2017 14:06
Reklama

Tvůrci atraktivní a hned v několika ohledech poněkud netradiční first person akce Superhot představují plánované samostatné rozšíření jménem Mind Control Delete. To dorazí do programu předběžného přístupu již během zítřka a nalákat by vás mohla čerstvá ukázka.

Zítřejší vydání nicméně bude znamenat příchod té skutečně rozpracované verze hry a na to konto tvůrci varují před možnými četnými nedodělky a jedním dechem dodávají i to, že i díky tomuto faktu se nebude jednat o nic pro aboslutní nováčky. Hra zkrátka vyžaduje trpělivost i předchozí znalost jejího univerza.

Rozpracovaná verze přídavku každopádně nabídne dvě hratelné postavy, jež budou odlišné svým chováním, vzhledem i animacemi. K tomu časem tato kapitola dobrodružství nabídne mimo jiné i důraz na příběh a k tomu se také lze těšit i na nové typy nepřátel i samotných výzev. Navrch se prý lze těšit i na prvky roguelike her a na kombinaci s procedurální běhací adventurou, jaké známe například odjinud.

K dokončení ovšem dojde nejméně za devět měsíců až za jeden rok, takže zatím je na testování poměrně hodně času. Hráče současné verze hry by přitom mohl nalákat již prostý fakt ten, že oni nic dalšího platit nemusí a ani nebudou muset po dobu, kdy bude tento přídavek přítomný v programu předběžného přístupu.

Ve finále pak můžeme již jen dodat to, že konzolová verze hry je v tuto chvíli nejistá a PC verzi té základní hry můžete sehnat například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama