Příběh Lary Croft bude pokračovat příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Lary Croft bude pokračovat příští rok

Příběh Lary Croft bude pokračovat příští rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 12. 2017 09:10 10
Reklama

Square Enix zcela zřejmě ještě není zcela připraven na oznámení detailů týkajících se dalšího pokračování příběhu akční hrdinky Lary Croft, cítí se však dostatečně sebevědomě na to, aby další pokračování rebootu této adrenalinové akční adventury oficiálně oznámil. Konkrétní detaily ovšem v tuto chvíli neočekávejte.

Někdo to zkrátka nemohl vydržet a díky tomu se v tuto chvíli dozvídáme pouze to, že v roce 2018 se dočkáme velkého oznámení a pravděpodobně také rovnou další iterace této světoznámé značky. O podobě, zvolených platformách i o detailech dalšího směřování příběhu však zatím nevíme zhola nic.

Výše přiložený tweet je však každopádně všeříkající – časové okénko vzniklé mezi oznámením hry a jejím konečným vydáním by mohlo být v tomto případě poměrně krátké (tedy kupříkladu po vzoru konkurenční Bethesdy), nechme se však překvapit.

Co však možná již poměrně dobře tušíme již nyní je fakt, že ten další přírůstek do série by se mohl jmenovat Shadow of the Tomb Raider. Alespoň tak to vyplývá z předešlých úniků i z prostého faktu toho, že počáteční písmena každé z vět předešlého oznámení dávají dohromady právě slovo Shadow.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama