Spellforce 3 vychází, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spellforce 3 vychází, sledujte trailer

Spellforce 3 vychází, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 12. 2017 13:55 3
Reklama

Po pozvánce k vyzkoušení třetího dílu Spellforce zcela zdarma tu máme lákadlo další. To se tentokrát týká plné verze hry a jejího launch traileru, který zve do divokého fantasy světa a k návštěvě za přítomnosti starých známých principů.

Mix strategie a klasických her na hrdiny schovaný pod jménem Spellforce 3 je dostupný již nyní a zakoupit jej můžete například na Xzone, k čemuž by vás mohla přilákat právě níže přiložená upoutávka.

Ta láká na barvitý a hutný fantasy svět, ve kterém to žije a ve kterém je každý příběh něčím unikátním. S tím je spojený i propracovaný systém RPG prvků, které jsou však jen pomyslnou špičkou ledovce.

Základem jsou totiž klasické strategické prvky, s jejichž pomocí si musíte nejprve vytvořit zázemí v podobě vlastní báze a nutná je rovněž i správa surovin i armáda. A až jakmile budou mít hráči zajištěné zázemí, tak teprve poté se mohou pokoušet o záchranu světa. Či o jeho ovládnutí – fantazii se meze nekladou, k čemuž vás už může nalákat sympatický trialer lákající zejména na epičnost a celkovou atmosféru hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama