MechWarrior 5 vyjde příští rok do Vánoc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MechWarrior 5 vyjde příští rok do Vánoc

MechWarrior 5 vyjde příští rok do Vánoc

David Plecháček

David Plecháček

11. 12. 2017 14:07 6
Reklama

Série MechWarrior byla u ledu dost dlouhou dobu na to, abychom se na pokračování nemohli těšit jako malí. Už nějaký čas víme o chystané novince od studia Piranha Games, které nese podtitul Mercenaries. Na Mech_Conu 2017 v kanadském Vancouveru ale padlo, že díl pátou číslovkou v názvu vyjde v prosinci příštího roku.

Mercenaries vyjde podle dostupných zpráv pouze na PC. Patnáct let tak uplyne od chvíle, kdy jsme si mohli zahrát robotickou kampaň za jednoho hráče v sérii MechWarrior. Novinka ale bude hratelná i kompletně v režimu kooperace a to až ve čtyřech hráčích. Dle oficiálního vyjádření vývojářů by měl být příběh hnán volbami samotných hráčů, jak to ale bude v praxi vypadat, zůstává zatím nejisté.

MechWarrior 5 nabídne také úplnou podporu modů – samotní moddaři tak budou mít možnost upravovat a vytvářet si vlastní mise, planetární systémy i jejich biomy prostřednictvím Steam Workshop.

Rok 2018 bude pro milovníky válečných robotů opět rokem hojnosti. Kromě slavné, byť už trochu zapomenuté série totiž vzniká BattleTech, tahová strategie od studia Harebrained vydávaná Paradoxem. Po letech sucha se možná dočkáme větší nadílky. Nesmíme totiž zapomínat ani na Titanfall od studia Respawn, jehož třetí díl už je také ve vývoji. Ten ale příští rok pravděpodobně nestihne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama