Zítra vyjde zimní update pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vyjde zimní update pro Overwatch

Zítra vyjde zimní update pro Overwatch

David Plecháček

David Plecháček

11. 12. 2017 16:44 8
Reklama

Overwatch během prvního roku na trhu ukázal, jak bude vypadat jeho následující podpora. Noví hrdinové, mapy a také ikonické eventy svázané s událostmi mimo virtuální svět. Haloween, čínský nový rok, výroční event... s výjimkou olympijsky motivované akce se jedná o pravidelné akce. A tak není překvapení, že zítra vyjde Winter Wonderland. Nabídne ale něco nového?

Odpověď je jednoduchá – ano. Overwatch si sice kroutí druhý ročník, dokonce je už v jeho polovině, to ale neznamená, že by Blizzard jen zaktivoval již připravené assety a nechal vše stejně jako před rokem. Některé věci se opět vrátí, tak jako ztřeštěné Mei's Snowball Offensive, které proti sobě postaví dvě šestice Mei v souboji vrhání sněhových koulí.

Opět bude přístupná mapa Ecopoint: Antarctica, tentokrát se ale do rotace zapojí i mapa Black Forest. Všechny mapy samozřejmě projdou tematickou úpravou. Největší lákadlo ale tkví ve zbrusu novém módu „Yeti Hunt“, v němž bude pětice Mei lovit jednoho opičáka Winstona. Winston sice dostane náskok, aby nabral více sil – jakmile zlikviduje dostatečný počet Mei, vyhrává, zatímco Mei jej musí ulovit dříve, než bude až příliš silný.

Zní to dostatečně bláznivě na to, aby to mohla být zábava. Do nového režimu můžete naskočit už zítra, a to jak na PC, PlayStationu 4 a Xbox One. Můžete se také mimo jiné podívat na vývojářský deníček, v němž se Jeff Kaplan zmiňuje i pro nových skinech pro Hanza, Junkrata a Roadhoga. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama