Živí mrtví od Overkillu v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Živí mrtví od Overkillu v nové ukázce

Živí mrtví od Overkillu v nové ukázce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 12. 2017 13:30 6
Reklama

Ukázkou takové běžnější cesty do práce při pondělku začíná nová ukázka další herní inkarnace slavné komiksové série The Walking Dead. Tu další herní kapitolu přitom bude mít na starosti švédský tým Overkill, který je známý především díky sérii Payday.

A tento tým nám právě dnes představuje novou ukázku, která však ještě naneštěstí neodhaluje záběry přímo ze hry. Spatřit v ní ovšem lze Aidena, jednu z klíčových postav hry a zároveň jednoho ze čtveřice hratelných charakterů.

Počet hratelných postav pak vypovídá dost o celkovém podání hry, jež v tomto případě představuje kooperativní multiplayerovou střílečku viděnou z perspektivy první osoby a která se, jak již ostatně sama ukázka napovídá, odehrává v hlavním městě Spojených států.

Těšit se každopádně hráči mohou na odlišné vlastnosti postav, na vývojové stromy, odlišné role v týmu i na příběhová pozadí jednotlivých hrdinů. Ti se navíc mohou společně vydávat plnit také série misí, jež mohou mít podobu například záchrany přeživších či boj o suroviny, čímž lze nadále upevnit pozici vlastní základní báze.

Ovšem co je v tuto chvíli pravděpodobně nejzajímavější novou informací je časové okénko zveřejněné na konci ukázky – akce Overkill’s The Walking Dead by měla dorazit na PC i na konzole na podzim příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama