Fantasy Conan Exiles vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fantasy Conan Exiles vyjde v květnu

Fantasy Conan Exiles vyjde v květnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 12. 2017 13:15 3
Reklama

Vydavatelství Funcom oznamuje, že on-line RPG hra Conan Exiles dorazí na PC, Xbox One i na PlayStation 4 v plné edici na začátku května příštího roku. Tehdy tento titul na PlayStationu 4 zažije svoji premiéru, jinak je hra na PC i na Xbox One prozatím k mání v rámci předběžného přístupu.

Na všechna zmíněná zařízení hra každopádně zamíří jak digitálně, tak i v rámci distribuce krabicových verzí hry a vždy se lze těšit na hutné survival dobrodružství v nelítostném fantasy světě.

Hráči, kteří si hru předobjednají na PS4 a k tomu také ti, kteří vlastní jednu z rozpracovaných verzí pro PC či pro Xbox One, se mohou navíc těšit na exkluzivní předmět do hry – Conan’s Royal Armor.

K tomu Funcom láká také na sběratelskou edici hry (jejíž dostupnost u nás je zatím neznámá), která nabídne kromě hry samotné také sběratelskou figurku, hudební doprovody pro tuto hru i pro MMORPG Age of Conan, art book, mapu světa, digitální komiksy a kompletní elektronickou verzi klasického papírového RPG na motivy barbarského světa Conana.

Fantasy Conan Exiles vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz

A jak už při takové příležitosti bývá dobrým zvykem, tak podívat se aktuálně můžete i na novou ukázku, která toho ze hry ukáže přeci jen něco více než pár slov a která především láká i na nové biomy a prostředí v podobě divoké džungle či vulkanické krajiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama