Série Uncharted se ohlíží za svými prodeji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Uncharted se ohlíží za svými prodeji

Série Uncharted se ohlíží za svými prodeji

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 12. 2017 09:17 2
Reklama

Akční série Uncharted je s námi již těžko uvěřitelných 10 let a rovnou dekádu po vydání prvního dílu hry pro PlayStation 3 se tvůrci chlubí celkovými prodeji této série, jež dokázala oslovit miliony fanoušků po celém světě.

Spolu s kolekcí remasterovaných prvních třech dílů hry i s odbočkou od hlavního děje série v podobě The Lost Legacy dokázala tato řada her vyexpedovat a následně prodat již více než 41 milionů kopií. To zároveň znamená, že celková čtvrtina všech prodejů se udála teprve od května loňského roku a ještě před vydáním čtvrtého dílu hry.

Zmíněná cifra doplňuje celkové ohlédnutí za historií série, ke kterému došlo v rámci akce PlayStation Experience. Budoucnost jako taková je zatím nejasná, vzhledem k síle značky se však příliš neobáváme, že bychom o Uncharted slyšeli naposledy.

V diskuzi se s námi už určitě můžete podělit o vaše celkové dojmy a zkušenosti s touto sérií, pokud by vám ale každopádně ještě nějaký z dílů snad stále ještě chyběl, tak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde jsou k mání nejen hry, ale i doprovodné reklamní předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama