Do GR: Wildlands míří slavný Predátor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do GR: Wildlands míří slavný Predátor

Do GR: Wildlands míří slavný Predátor

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 12. 2017 09:53 5
Reklama

Jarní taktická akce Ghost Recon Wildlands se sice nakonec nestala redakční „hrou, kterou budeme hrát“, překrásná bolivijská panoramata a svět drogové mafie nalákal miliony hráčů. Ti se kromě základní hry dočkali i několika placených rozšíření, nyní si pro ně vývojáři připravili malý bonbónek zcela zdarma.

Do jihoamerické země totiž zavítá slavný mezihvězdný lovec z kmene Yautja, kterého většina z nás zná spíše pod přezdívkou Predátor. Hráči se tedy nyní budou muset popasovat s hrozbou, která dala před třiceti lety zabrat samotnému Arnoldovi.

Predátora můžete potkat v rámci speciálního eventu, který začíná právě dnes. Jedná se o misi, kterou jako obvykle můžete absolvovat až ve čtyřech hráčích a vaším úkolem nebude nic jiného než odstranění nebezpečného nepřítele z jiné planety. Ten bude mít k dispozici klasickou paletu svých zbraní, jako je plasmový ramenní kanón, vrhací disky a podobně. Kromě toho se samozřejmě dokáže maskovat. Obtížnost jeho zabití by měla odpovídat filmové mytologii, půjde tedy o jeden z nejnáročnějších soubojů ve hře. Predátor bude rychlý, bude se pohybovat mezi stromy a provokovat vás svými charakteristickými zvuky.

Kompletní balíček Predator Pack přinese hráčům nové vybavení, jako jsou například charakteristické zápěstní čepele, Predátorova přílba a také nová třída do režimu Ghost War, která je inspirována postavou Dutche, jež byla v roce 1987 ztvárněna právě Arnoldem Schwarzennegerem. Nápad spojit Wildlands a Predátora vznikl údajně již letos v červnu, kdy slavný film oslavil 30. narozeniny. Pokud Wildlands vlastníte, určitě byste si tuto událost neměli nechat ujít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama