Tvůrci Oxenfree představují další titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Oxenfree představují další titul

Tvůrci Oxenfree představují další titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 12. 2017 15:34
Reklama

Pro hry, stejně jako pro jakékoli jiné médium, existují náměty tradiční, ty méně tradiční, a pak i ty zcela ujeté. A právě do třetí kategorie spadá čerstvě odhalený titul týmu Night School Studio, které je známé povedenou hororovou plošinovkou Oxenfree.

Právě Oxenfree pro mne osobně byl, nijak výrazně vysokému hodnocení navzdory, jedním z nejsilnějších herních zážitků loňského roku a něčím, co mi nakonec utkvělo v paměti na velmi dlouhou dobu. Od další hry tohoto týmu jsem si tedy sliboval mnohé, nic však mne a snad ani kohokoli jiného nemohlo připravit na dnes představený koncept. Tentokrát se totiž pokusíme upít samotného ďábla.

A čtete správně – jakkoli to může znít šíleně, dnes poodhalený titul Afterparty je o pití se samotným ďáblem a titulem, o který se mohou zajímat i aktivní křesťané i praktikující abstinenti.

Příběh hry se bude točit okolo hrdinů Loly a Mila, kteří se nešťastnou a nám dosud neznámou nehodou ocitají v samotném pekle a jejich jedinou možností k úniku je soutěž v pití s Nejvyšším. Žánrem přitom v tomto případě bude adventura s nejednou možností volby dalšího postupu.

Svět hry je přitom hojně inspirován všemožnou mytologií i odlišnými náboženstvími a přináší díky svým námětům unikátní pohled na jednu fantaskní vizi videoherního pekla vystavěného okolo řeky Styx. K té se však budeme moci vypravit nejdříve až v roce 2019.

Pro další informace a pro první návrhy prostředí hry pak určitě zavítejte na nově spuštěný web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama