Bad Company 3 zřejmě nedorazí brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bad Company 3 zřejmě nedorazí brzy

Bad Company 3 zřejmě nedorazí brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 12. 2017 13:10 2
Reklama

První světová válka doslova vlila sérii Battlefield čerstvou krev do žil a na to konto již dnes celkem bezpečně tušíme to, že příští rok se by se tato série měla opět navrátit. Předchozí spekulace o Bad Company 3 jsou však, zdá se, naneštěstí liché.

Naštěstí však ne tak úplně, neboť koncept stále existuje a dle neoficiálních zdrojů se na Battlefield: Bad Company 3 stále pracuje a tento díl série v budoucnu určitě spatříme, nikoli však už příští rok.

Příští rok se totiž možná podíváme zpět do druhé světové války, což by mohl být krok vyloženě logický, bereme-li v potaz úspěch a celkové kvality loňského Battlefieldu 1.

Nedávné informace youtubera jménem AlmightyDaq tedy vyvráceny nejsou, později však byly upraveny, a to nejen ze strany zdrojů ostatních, ale nakonec i od samotného AlmightyDaqa.

Ten k tomu následně dodal ještě to, že třetí díl Bad Company je vyvíjen v Los Angeles a pracuje na něm tým, který dříve dal vzniknout sérii Medal of Honor. A ve Švédsku (tedy v domovské zemi týmu DICE, otců série Battlefield) vzniká další díl série, a právě ten by měl vyjít příští rok a ten by, opět však zatím neoficiálně, měl zavést hráče do druhé světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama