Darksiders 3 ukazuje, co dokáže Fury s bičem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders 3 ukazuje, co dokáže Fury s bičem

Darksiders 3 ukazuje, co dokáže Fury s bičem

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2017 16:46 4
Reklama

Zatímco si užíváte například prostřednictvím předplatného PlayStation Plus Darksiders 2, svět je mnohem zvědavější na třetí díl. Je to logické, neboť druhý díl vyšel původně už před pěti lety, zatímco díl s hlavní hrdinkou Fury bude zbrusu nový.

Gunfire Games složení z velké části z původních vývojářů studia Vigil svou chystanou hru představili už na jaře, i když je její vydání připraveno až pro rok 2018. To ale neznamená, že by v hráčích nemohli budit nadšení a zvědavost, jak si jedna ze čtyř jezdců apokalypsy povede se svým vražedným bičem. Zběsilost ale podle ukázky přímo ze hry dostává svému jménu a svou ikonickou zbraní rozdává ránu za ránou.

Nové video pojmenované Lava Brute prezentuje nehostinnou a těžce přístupnou podzemní lávovou oblast. Fury si ale umí řádně poradit. Jejím pomocníkem a alfou a omegou v rozdávání tvrdých úderů bude zmíněný bič, který kromě jiného poslouží i jako prostředek k dosažení vzdálených míst. Třetí Darksiders vypadají skvěle a my se nemůžeme dočkat nového roku. Na konci videa čeká překvapení v podobě jednoho z bratrů - o jeho osudu se však více dozvíme až v plné hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama