Toto jsou HW nároky singlu Star Citizen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou HW nároky singlu Star Citizen

Toto jsou HW nároky singlu Star Citizen

David Plecháček

David Plecháček

21. 12. 2017 10:44 21
Reklama

Star Citizen a Squadron 42 je potřeba brát jako oddělené projekty. První název zaštiťuje neskutečně obrovskou vesmírnou hru se vším, co k tomu patří, druhý poté patří její singleplayerové neméně velké kampani. Každý z projektů ale vyžaduje něco jiného, a tak studio Cloud Imperium zveřejnilo PC minimální požadavky pro zmíněnou příběhovou část.

Těžko říct, jestli jste s podobnými údaji počítali nebo jestli vás (nepříjemně) zaskočí. Zatím jsou předběžné a nijak zvlášť konkrétní, tudíž u procesoru například najdete pouze nutnost mít čtyři jádra, u grafické karty je potřeba podpora DirectX 11 s 2 GB RAM, ačkoliv tým silně doporučuje 4 GB. Dost si z vašeho PC uždíbne i na operační paměti. Podívejte se sami.

Minimální požadavky

Operační system: Windows 7 (64bit) a Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 – Anniversary Update (64bit)
Grafická karta: karta s DirectX 11 s 2 GB RAM (výrazně doporučujeme 4 GB)
Procesor: čtyřjádrový
RAM: 16 GB+
Harddisk: výrazně doporučujeme SSD

Jak vidno, Squadron 42 počítače nijak nešetří. Nutnost vlastnit 16 GB RAM je na singleplayerovou hru taktéž poměrně dost. Pravdou ale je, že vydání finální verze je ještě daleko, a tak se mohou zmíněné požadavky změnit a Cloud Imperium může kalkulovat s tím, že hra bude fungovat i na slabších strojích. To bychom ale fabulovali. Místo toho se raději pojďme podívat na nový teaser s Markem Hamillem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama