Fortnite - Battle Royale vyzkouší stealth režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite - Battle Royale vyzkouší stealth režim

Fortnite - Battle Royale vyzkouší stealth režim

David Plecháček

David Plecháček

3. 1. 2018 10:30
Reklama

Kdo by to byl čekal, že nejvýraznější konkurencí PlayerUnknown's Battlegrounds bude režim battle royale ve Fortnite. Ale je to tak. Ať už kvůli nulové ceně nebo čiré zvědavosti, v čem kouzlo tohoto žánru spočívá, Fortnite s ním dokázal veřejnost zaujmout. A stejně tak rychle, jak Epic dokázal zareagovat na vznikající fenomén, dokáže přinášet i nové režimy.

Nedávno vývojáři představili novinku v podobě dvou padesátičlenných týmů, kteří si to na velké mapě rozdají na život a na smrt v bitvě, v níž neexistují žádné strategie a nutnost taktizovat, ale platí v ní jen zákon silnějšího davu, teď pro změnu zkouší zcela opačný přístup. Kdo zůstane skryt oku nepřátel a prost vydávání jakýchkoliv zvuků, ten vyhraje.

Novinka se jmenuje Sneaky Silencers. Pravidla jsou stejná jako v původní hře, ale tentokrát bude mnohem snazší zůstat nepozorován. Ve hře totiž budou přístupné jen dvě zbraně – SMG a pistole – obě ale ve verzi s tlumičem. K tomu všemu budou ve hře zakázány pasti a na mapě se bude objevovat mnohem více porostu sloužícího jako krytí. Keře se tak stanou vašimi nejlepšími přáteli.

Nový update s pistolí s tlumičem ve hře můžete nalézt od včerejšího odpoledne, režim ale bude spuštěný až za dva dny. Sneaky Silencer ale bude časově omezenou akcí, dostupná bude od 5. do 8. ledna.

Nový rok tak pro Fortnite začne hezky zostra. Rok 2018 ale není jen a pouze ve znamení části Battle Royale, zdarma by se měla zpřístupnit i část Save the World, která nabízí PvE ve stylu hordy. Kdy se tak stane nicméně Epic stále nezmínil. Pokud vás tato sekce láká, nezbývá vám, než si do ní vstup zaplatit.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama