Overwatch čeká další rok plný obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch čeká další rok plný obsahu

Overwatch čeká další rok plný obsahu

David Plecháček

David Plecháček

3. 1. 2018 12:52 28
Reklama

Rok 2017 je úspěšně za námi. To, co se někomu dařilo v minulém roce, můžeme nechat být, protože letošek může být diametrálně odlišný. Ale také nemusí. Spousta společností se tak na uvítání nového roku rozhodla připomenout, že právě ona na své hry nezapomíná. Tak jako Jeff Kaplan z Blizzardu a týmu, který má na starosti Overwatch.

Kvapem se blíží druhé narozeniny multiplayerové střílečky, která i přes svůj věk baví dennodenně miliony hráčů a svou neutuchající podporou silně promluvila i do her loňských 365 dní. Jeff Kaplan potažmo celý tým, jenž má Overwatch na starosti, ale věří, že i letošek bude stát za to.

Překonat rok 2017 ale bude obtížné. Ve vývojářském deníčku Kaplan zmiňuje jen výčet, a i tak vzbuzuje obdiv. Nové mapy – Oasis, Horizon Lunar Colony, Junkertown, noví hrdinové, Orisa, Doomfist nebo Moira, nový deathmatch s ikonickou mapou zámku, bezpočet eventů, tak by měla vypadat podpora každé multiplayerové hry, která má ambice zaujmout hráče na delší dobu.

Proto tým nemůže zahálet. Na BlizzConu oznámená hybridní mapa Blizzard World by se měla objevit ve hře velice brzy. V interním testování už je i další nová postava, byť neznáme ani její třídu. Winter Wonderland, sezónní event, ještě ani neskončil a Blizzard už hovoří o eventu doprovázející Čínský nový rok dle lunárního kalendáře. I ten by měl začít co nevidět. Tentokrát bude dle zvěrokruhu ve znamení psa. Detaily eventu budou teprve oznámeny, ale už teď Kaplan říká, že to pro hráče znamená spoustu nového obsahu.

No a co nevidět budou také Zimní olympijské hry v 2018, a to se s vámi vsadíme, že po vzoru letních z roku 2016 budou mít i ty vlastní událost. Hry začínají už 9. února. Kaplan nicméně potvrdil akorát jarní populární Uprising, který by se měl konat na konci dubna (Blizzard by jej chtěl ale upravit a posunout jej kvalitativně dál), a výroční Anniversary event.

Na vše, o čem Kaplan před kamerou hovoří, se můžete podívat sami v přiloženém videu. Overwatch si i po necelých dvou letech zaslouží vaši pozornost. Pořídit si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama