Nový obsah pro AC Origins ještě v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový obsah pro AC Origins ještě v lednu

Nový obsah pro AC Origins ještě v lednu

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 1. 2018 12:56 4
Reklama

Sérii Assassin’s Creed podle našeho názoru kratší odpočinek prospěl. Nový díl s podtitulem Origins dokázal i přes některé problematické relikty přinést svěží hratelnost, působivý otevřený svět a přepracovaný soubojový systém. Kompletní mix nakonec dokázal překročit dosavadní limity série a ukázat, jakým směrem napříště značka zamíří. Nyní se dozvídáme o novinkách, které přinesou nejbližší týdny.

Z vydavatelství Ubisoft totiž zaznělo potvrzení toho, že první rozšiřující DLC s názvem Hidden Ones vyjde ještě do konce ledna. Nový obsah naváže na základní příběh a bude se odehrávat několik let po jeho skončení. Bayek se vydává na Sinaj, kde se bude muset popasovat s konfliktem mezi římskými okupanty a vzbouřenci. Samozřejmě se také více dozvíme o společenství, které předcházelo založení řádu Asasínů. Dojde také k navýšení maximální dosažitelné úrovně na 45.

Kromě toho v lednu vyjde také nový update, který jednak přinese nový quest, ale také obohatí obsah truhlic Heka o nové předměty ze sad Nightmare, First Civilization, Gladiator a Wacky. Nově budete také moci své získané obleky prodávat u tkalců. Čekají nás také nové půtky s bohy v rámci Trials of the Gods. Již dnes budete moci změřit síly s Anubisem, od 23. ledna na vás bude čekat Sobek.

Do Ubisoft Clubu také přibyl nový outfit s názvem Warden’s Oath, který odkazuje na For Honor. Pořídit si jej můžete za 40 Uplay bodů. For Honor připomíná i nový balíček zbraní For Honor Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama