Adventura The Raven se dočká remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura The Raven se dočká remasteru

Adventura The Raven se dočká remasteru

David Plecháček

David Plecháček

10. 1. 2018 16:34
Reklama

Ačkoliv adventura The Raven byla přijímána veskrze pozitivně, čas jí odvál z našich hlav a jen jako vzpomínka zůstala pár věrným pamětníkům. A to nemusejí lovit v paměti tak hluboko, protože studio King Art Games ji vydalo před pěti lety. Vydavatelství THQ Nordic si ale myslí, že konstábl Zellner si zaslouží druhou šanci.

The Raven – Legacy of a Master Thief od studia King Art sází na vyprávění á la Agatha Christie nebo sira Arthura Conana Doyla, a daří se mu to až překvapivě dobře. Tak dobře, že si výkon malého německého studia vysloužil návrat v předělaném hávu. The Raven Remastered vyjde kromě PC i na současné generace konzolí, a to 13. března.

Na druhou stranu je studio King Art zodpovědné i za rebootovanou sérií Black Mirror, jejíž recenzi  jsme vám přinesli na konci loňského roku. V tomto ohledu bychom snad mohli být rádi za pouhý remaster a ne za reboot nebo nový díl. I když, kdo ví.

V následujícím videu se můžete na ukázku remasteru The Raven podívat. Příběh nás zavede do Londýna 1964, do okamžiku, kdy je z Britského muzea odcizen vzácný starověký rubín. Na místě činu zůstala jen jediná stopa – pero krkavce. Jasný odkaz na zloděje, který si říká The Raven. Jak už si Anton Jakob Zellner povede, musíte zjistit sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama