Pato Box vám odhalí taje kachního boxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pato Box vám odhalí taje kachního boxu

Pato Box vám odhalí taje kachního boxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 1. 2018 14:21 1
Reklama

Herní průmysl je narvaný všemožnými kdyby a fiktivními příběhy. Dnes a denně si hráči pokládají otázky typu „jaké by to asi bylo,“ a zbytek už si jednoduše doplní v rámci toho či onoho titulu. A ten dnes představovaný si klade otázku tu, jaké by to asi bylo, kdybychom byli kačerem a boxerem zároveň, a to navíc v rámci černobílé grotesky.

Pato Duck je přesně takovým titulem a jde pochopitelně o absurditu dohnanou do málem již zdárného konce. Datum vydání je údajně již na spadnutí, a tak vás než k pročtení jakéhokoli popisu hry můžeme pozvat rovnou ke hratelné ukázce, kterou můžete nalézt na serveru itch.io.

Samotná hra o sobě přitom prvně dávala vědět skrze Kickstarter, kde tvůrci dokázali vybrat požadovanou částku (pro nás poněkud netradičně v mexické měně) a zaujali premisou příběhu s netradičním boxerem v hlavní roli.

Tím je chlapík Patobox, který své černobílé okolí může zaujmout zejména kachní hlavou. Jinak jde ale o klasický případ pomsty jedné neočekávané zrady, která má v tomto případě jméno společnosti Deathflock.

Bývalý sportovní sponzor Patoboxe opustil ve velkém stylu a hlavní hrdina si tak má se zástupci společnosti co vyříkat. V rámci boje za spravedlnost však tento netradiční kachní chlapík rovněž bude odhalovat tajemné konspirace a spletité nitky příběhu, jehož atmosféru již nejlépe přiblíží právě přiložená upoutávka.

Tento pozoruhodný titul každopádně slibuje zamířit na PC, Mac, Vitu i na Nintendo Switch již v průběhu tohoto roku, bližší datum vydání ale nicméně prozatím neznáme, dlouho bychom ale již čekat neměli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama