State of Decay 2 a třetí Crackdown zkraje léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 a třetí Crackdown zkraje léta

State of Decay 2 a třetí Crackdown zkraje léta

David Plecháček

David Plecháček

11. 1. 2018 15:48 1
Reklama

Xbox One (a v rámci Windows 10 i PC) očekává v průběhu letošního roku několik velkých her, mj. Crackdown nebo State of Decay 2. Ačkoliv obě zdánlivě kromě platforem a kooperace nic nespojuje, tentokrát tu spolu nestojí náhodou. Ani u jedné z nich neznáme datum vydání. Zatím. Amazon ale dělá vše proto, abychom si mysleli opak.

Na stránkách internetového prodejce se totiž u obou her z ničeho nic objevila plánovaná data vydání. Čistě subjektivně jsou vzdálenější, než mohl někdo čekat, na druhou stranu se obě relativně těsně vejdou do první poloviny roku. Co je ještě překvapivější je fakt, že hrou, která vyjde z této dvojice dříve, je podle Amazonu State of Decay 2. Čili hra, o které víme mnohem kratší dobu.

State of Decay 2 Amazon přiřkl datum vydání 25. května. Kromě toho se také u položky objevil i plánovaný box art, z něhož čiší rozpad společnosti a zombie apokalypsa na kilometry daleko. Pokračování pět let staré hry z Xboxu 360 nás láká na maloměstské prostředí Ameriky a hromady nemrtvých lačnících po našem mase. Naším úkolem bude v novince zmobilizovat zbytky roztroušené společnosti a zachránit alespoň to, co zbylo.

To Crackdown 3 se poveze na notně odlehčenější vlně. Agenti spravedlnosti s unikátními schopnostmi, ultimátní sandbox ve futuristickém světě a kooperace s přáteli, to jsou hlavní devízy hry, která podle španělského Amazonu vyjde 29. června. Na rozdíl od State of Decay 2 ale u hry chybí náznak toho, jak bude vypadat obal na krabičkách. To je ale asi to poslední, co nám právě teď chybí.

Je otázkou, co vedlo španělské zaměstnance Amazonu k tomu, aby ke hrám přiřadili tyto konkrétní dny. Už několikrát jsme viděli, že se nemusí potvrdit, zároveň jsme se ale kolikrát přesvědčili o opaku. A nejednou za tím stál tento prodejce, respektive jeho pobočka na jihozápadě Evropy. Obě hry si můžete předobjednat na Xzone.cz pod odkazy, vedoucími přímo ke State of Decay 2 a Crackdown 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama