4X strategie Stellaris se dočká rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4X strategie Stellaris se dočká rozšíření

4X strategie Stellaris se dočká rozšíření

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 1. 2018 15:25 6
Reklama

Předloňská vesmírná strategie Stellaris se dočká nového rozšíření, které slibuje potěšit fanoušky žánru komplexních strategických zážitků již velmi brzy. Celým jménem Stellaris: Apocalypse dorazí ještě během prvních pár měsíců tohoto roku a podívat se aktuálně můžete na nový trailer.

Ten představuje přídavek, který sice není apokalyptických rozměrů, se zkázou si však celkem čile tyká. Tou hlavní náplní rozšíření je totiž expanze válečné mašinérie. Ta nabobtná do intergalaktických rozměrů nejen po stránce defenzivy, ale zejména také v otázce útoku.

Ten přitom může mít až celoplanetární rozměry a na poutacím obrázku i v traileru můžete kupříkladu vidět zbraň jménem Colossus. Ta nabízí potenciál likvidace rovnou celých planet a stydět se tento cvalík tedy nemusí kupříkladu ani v přítomnosti notoricky známé Hvězdy smrti.

Za další do hry přibydou obrovské nové koráby přezdívané Titáni a vaše mír vyhledávající hvězdné systému budou moci nově napadat také moderní barbarští nájezdníci. Tyto specialisty na chaos přitom bude možné najímat i do vlastních řad, má to však pochopitelně i svá specifická rizika.

Teď už si ale nenechte ujít přiložený trailer a pokochejte se tím, co hra brzy slibuje nabídnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama