Tvůrci Fortnite plánují velké změny mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Fortnite plánují velké změny mapy

Tvůrci Fortnite plánují velké změny mapy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2018 13:26
Reklama

Velmi úspěšná multiplayerová akce Fortnite aktuálně těží zejména z toho, že včas a bez větších přešlapů dokázala naskočit do rozjetého vlaku jménem Battle Royale a představila svoji vlastní vizi tohoto režimu. A v souvislosti s tím se nyní dozvídáme o dalších plánovaných změnách.

Ty dnes videem představované se týkají zejména prostředí hry a její mapy. Do té zamíří celé nové lokace i body zájmu (včetně jednoho drobného města) a za další bude mapa rozdělená do lépe graficky i celkově stylem oddělených biomů či oblastí.

Za další se dozvídáme o tom, že vánoční obsah končí a spolu s aktualizací mapy jej nahradí jiný, takže smutnit určitě netřeba. Do budoucna pak tvůrci slibují pravidelné spouštění dalších podobných tematických událostí a svátků tak, jak je dnes již skutečně početná komunita jistě zvyklá z her a titulů ostatních.

S oním úspěchem to dnes přitom mohlo být tak docela jinak – dlouholetý vývoj Fortnite mohl mnohým hráčům našeptávat o tom, že toto může být průšvih, na který snad již v jistý moment ani nikdo příliš čekat nechtěl. Nicméně nakonec opak je pravdou a hra aktuálně táhne miliony a miliony hráčů. Patříte mezi ně i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama