Elite Dangerous čekají další zajímavé změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous čekají další zajímavé změny

Elite Dangerous čekají další zajímavé změny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 1. 2018 11:59 2
Reklama

Další příběhová kapitola a zároveň další sezóna vesmírného simulátoru Elite Dangerous odstartuje v letošním roce a vy u toho můžete být dokonce předčasně. V průběhu ledna totiž odstartuje otevřená betaverze dalšího obsahu jménem Elite Dangerous: Beyond – Chapter One.

K plnohodnotnému vydání dojde dle týmu Frontier Developments již během prvního kvartálu tohoto roku a v tu chvíli hra dozná několika zajímavých změn. Již brzy každopádně v rámci ochutnávky hráči například vyzkouší takzvané Wing Missions, jež přinášejí radost z kvalitně odvedené týmové spolupráce, a to až ve čtyřech hráčích naráz.

Za další do hry dorazí Chieftain, nová třída velikého aliančního válečného korábu, kterou doprovází přepracovaný systém zločinů a trestů i vylepšená renderovací technologie planet. Ta má být zároveň předzvěstí celkové aktualizace grafické stránky. Vedle toho se lze těšit na snadnější a především také přístupnější obchodování, vysílání hlasových zpráv skrze službu GalNet Audio (zprávy ze světa hry byly dosud prezentovány pouze v textové podobě) i změny v systému odměn za mise a další více či méně drobné úpravy.

A ačkoli se beta samotná se v tomto případě bude týkat pouze hráčů na PC, tak finální změny poté pochopitelně zavítají do všech verzí hry a tedy i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama