Prvnímu týdnu OW League vládne LA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prvnímu týdnu OW League vládne LA

Prvnímu týdnu OW League vládne LA

David Plecháček

David Plecháček

15. 1. 2018 11:40
Reklama

První týden první části Overwatch ligy přinesl mnoho zajímavých momentů, o něco méně poté překvapivých výsledků. Během tří herních dní odehrály všechny celky dva soutěžní zápasy. Roli favoritů potvrdily celky Seoul Dynasty a London Spitfires. Oba zvítězili v obou svých soutěžních kláních. To samé se ještě povedlo celku z New Yorku a především Los Angeles Valiant.

Jihokorejský tým nastoupil nejprve ve čtvrtek k zápasu proti Dallasu, poté až v sobotu proti druhému z celku z LA, gladiátorům. A zatímco sobotní souboj vyzněl jednoznačně, čtvrteční přetahovaná skončila jen 2:1. Ani londýnský Spitfire nezačal přesvědčivě, nakonec ale obě utkání zvládl. Druhý tým ze tří, v nichž mají zastoupení jen jihokorejští hráči, v tzv. preseason vyhrál jen jeden zápas, tentokrát ale ovládl jak souboj s celkem z Floridy, tak s týmem Philadelphia Fusion.

Jenže celou ligu nevedou její největší favorité, ale o skóre tým LA Valiant. Ten hned na úvod rozdrtil San Francisco 4:0, v sobotním otevíracím duelu vyhrál nad Dallasem taktéž jednoznačně 3:0. Nejen že tak neztratil ani jedno kolo, ale především předváděl krásnou a suverénní hru opřenou o skvělou sehranost. Třetí tým kompletně zastoupený jihokorejci je již zmíněný klub z největšího města Spojených států. Ten figuruje na průběžném čtvrtém místě. V jeho středu se nejvíce zaskvěl Pine (McCree), na jehož umění se můžete podívat v následujícím videu.

Na opačné straně tabulky ale není oproti předpokladům žádný rozdíl. Šanghajští draci prohráli obě svá utkání a s celkovým skóre 1:7 se krčí na chvostu tabulky. Na stejné příčce stojí Florida Mayhem, která potrápila londýnský celek vítězstvím na první mapě, ale poté prohrála všechny další souboje, to i v sobotu s podceňovaným Bostonem. Dallas i Houston, tedy třetí a čtvrtý celek odspodu tabulky, už dokázaly své soupeře potrápit a byli jim důstojnými soupeři.

Druhý týden první části se opět rozběhne v noci ze středy na čtvrtek. 

Overwatch League (první část, první týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   Los Angeles Valiant: PAC - 2:0
2.   London Spitfire: ATL - 2:0
3.   Seoul Dynasty: PAC - 2:0
4.   New York Excelsior: ATL - 2:0
5.   Boston Uprising: ATL - 1:1
6.   Los Angeles Gladiators: PAC - 1:1
7.   San Francisco Shock: PAC - 1:1
8.   Philadelphia Fusion: ATL - 1:1
9.   Houston Outlaws: ATL - 0:2
10.  Dallas Fuel: PAC - 0:2
11.  Florida Mayhem: ATL - 0:2
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama