MG Survive vyžaduje stálé připojení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MG Survive vyžaduje stálé připojení

MG Survive vyžaduje stálé připojení

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

17. 1. 2018 16:39 10
Reklama

Už jen něco málo přes měsíc zbývá do chvíle, kdy na vlastní prsty zjistíme, jaký je nový Metal Gear bez Kodžimy, za to se zombíky, budováním základny a survival prvky. Komu se ale zdá 22. únor, kdy tento akčně kooperativní díl v Evropě vychází, ještě moc daleko, může svou mysl rozptýlit novými infomracemi, které o hře vyplynuly na povrch.

První zpráva je vezkrze pozitivní a týká se předpokládané herní doby. Podle prohlášení manažerky Jennifer Tsang by průměrnému hráči mělo zabrat celých 15 – 20 hodin, než se dopracuje na konec kampaně. A to není vůbec špatné. Herní doba se samozřejmě bude lišit hlavně podle vyznávaného herního stylu a taky se odvíjet od toho, zda budete hrát single jen za doprovodu AI parťáků, nebo v kooperaci s šikovnými kamarády.

Další zjištění už by nemuselo být tak pozitivní, zejména tedy pro ty, kteří nedisponují stabilním připojemím k internetu. Potvrdily se totiž zvěsti, že nejnovější Metal Gear bude vyžadovat neustálé připojení k internetu, a to i případě, že budete hrát singleplayer. Autoři to obhajují možností následného plynulého přechodu mezi sigle a multiplayer hraním.

V neposlední řadě došlo k oznámení, že do hry bude implementován obchod s mikrotransakcemi. Tady si za těžce vydělané virtuální, ale i reálné peníze budete moci pořizovat například všelijaká obranná, nebo boostovací zvýhodnění. Systém mikrotransakcí byl nicméně už třeba v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, takže to úplná novinka pro sérii není.

Nedočkavci vlastnící Xbox One nebo PlayStation 4 by neměli zapomenout, že už zítra, tj. 18. 1., se rozbíhá betaverze hry. Vyzkoušet si trojici hratelných misí s předstihem máte příležitost až do 21. ledna. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama