Video odhaluje svět Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video odhaluje svět Sea of Thieves

Video odhaluje svět Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 1. 2018 09:08
Reklama

Zákulisní videa vypovídající o tvorbě pirátského RPG Sea of Thieves pojí sympatické pirátské prostředí a ani dnes zveřejněná ukázka není výjimkou. Videem nás každopádně aktuálně provází art director Ryan Stevenson, který vypráví o zákonitostech světa hry.

Ten je členitý, různorodý a nabízí opravu celou řadu nejen vizuálně odlišných oblastí. Ty svým vzezřením a atmosférou vyloženě lákají k průzkumu a nabízejí velké množství vyžití. Svět hry přitom nepostrádá punc romantičnosti a pochopitelně všudypřítomného dobrodružství.

To má podobu nesčetného množství bodů zájmu a řady zajímavých lokací. K tomu Stevenson dodává, že cokoli stojí za průzkum, to lze celkem bezpečně poznat na první pohled. Takové lákadlo může mít kupříkladu formu prostého vraku lodi, který však slibuje odvyprávět svůj vlastní příběh o univerzu hry. Má se tedy zároveň jednat o další drobný střípek zapadající do skládačky celkového příběhového pozadí.

Pokud je tedy pirátská tématika vaším šálkem kávy a trocha těch fantasy motivů vám není cizí, tak si přiložené video určitě nenechte ujít. Ze světa hry a z jeho atmosféry toho odhaluje poměrně hodně a určitě za trochu té pozornosti stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama