Molyneux rozdává tipy na další díl Fable
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Molyneux rozdává tipy na další díl Fable

Molyneux rozdává tipy na další díl Fable

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 1. 2018 16:32 5
Reklama

V minulosti jsme již slyšeli o tom, kterak by se Peter Molyneux rád podílel na dalším díle slavné série her na hrdiny jménem Fable. Pochopitelně to je dnes z důvodů jiných vlastníků značky krajně nepravděpodobné, z nedávných informací však víme, že se na dalším díle série Fable tak jako tak pracuje. A magazín IGN se několika klíčových osobností zeptal na to, co by v případě další inkarnace této značky rádi viděli na svých obrazovkách či televizích.

A jednou z těch osobností byl i sám Peter Molyneux, původní designér a praotec této již více než třináct let existující série. Její další díl přitom dle posledních informací skutečně vzniká a má jej na starost tým Playground Games, nezávislí tvůrci série Forza Horizon.

Peter Molyneux se každopádně nechal slyšet, že tím nejlepším dalším krokem by bylo vydání příběhového prequelu takového, který by se odehrával ještě před událostmi prvního dílu hry. To znamená v době, kdy se teprve utvářel cech hrdinů známý již z prvního dílu hry.

Dle Molyneuxe se jedná o zajímavou a turbulentní dobu a dle univerza hry šlo rovněž o období plné velkých událostí a jedná se tak o zajímavou příležitost nejen k návratu ke kořenům. Zároveň by ani svět hry nebyl tak moderní, jako tomu bylo v posledním velkém díle série, který některým fanouškům originálu již nemusel příliš sednout.

Stejně tak Molyneux naznačuje, že naopak s dobou by musel jít soubojový systém i způsob sesílání magie a u obojího by bylo zapotřebí větší množství změn a úprav. Rovněž přivedení kooperačního systému hry by nemuselo údajně být na škodu. To vše je každopádně vzhledem k pokroku a s přihlédnutím k preferencím herního průmyslu jako takového celkem logické uvažování.

Nejedná se samozřejmě o informace oficiálního charakteru, tak jako tak však vyznívají poměrně zajímavě a mohou naznačovat jednu z možných cest. Nám ovšem nezbývá než si na jakékoli odhalení standardní cestou počkat, vy už se s námi ale určitě podělte o váš názor na to, jak by se vám takto zamýšlený směr zalíbil. Nebo byste se snad raději podívali do ještě modernější doby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama