Nové video ukazuje život v Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ukazuje život v Kingdom Come

Nové video ukazuje život v Kingdom Come

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2018 18:04 43
Reklama

Kingdom Come: Deliverance je doslova za dveřmi. Dychtiví nedočkavci už si začínají vytipovávat herní obchody, před kterými budou nocovat, aby se na ně ve frontě dostalo jako první. Tři týdny před vydáním je na to nejvyšší čas. Mimo ně ale stále spousta lidí váhá, jestli do hry Dana Vávry investovat, či nikoliv.

Přesně na ně cílí nový trailer z dílen studia Warhorse, který se zaměřuje na gameplay mechanismy, které se ve hře objeví. Rok 1403 je pro hlavního protagonistu klíčovým, protože právě tehdy jej začnete ovládat vy, a, jak říká ukázka, vy mu začnete rýsovat jeho následující kroky. Ty se mohou lišit v závislosti na vašich volbách, ale také na vašich dovednostech a na tom, na co si troufnete.

Pozdní středověk byl navíc místem nebezpečným, na každém kroku číhala nějaká nástraha a bylo třeba být obezřetný. V noci vylézají zloději, pro něž jsou snadnou obětí místní opilci. I vy se můžete vydat na dráhu zločince, ale pozor na hlídky a jejich psy. Pozor také na to, abyste u sebe nosili dostatek bylin pro léčení. Anebo můžete zvolit druhou, čestnější cestu jak si vydělat nebo jak si něco pořídit. To už je jen na vás.

Veškeré možnosti naleznete ve videu níže. A spousty dalších. Pokud vás Warhorse přesvědčí, nezapomeňte si Kingdom Come: Deliverance předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama