Druhé video Vampyra se záběry z Londýna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhé video Vampyra se záběry z Londýna

Druhé video Vampyra se záběry z Londýna

David Plecháček

David Plecháček

25. 1. 2018 13:18 1
Reklama

Přesně před týdnem jsme tu měli video, které pojednávalo o hlavním hrdinovi upírské hry Vampyr. Ale jeho původ, přesvědčení nebo motivace není tím jediným, co bude hráče na počátku dvacátého století doprovázet celou hrou. Nedílnou součástí zážitku je i poválečný Londýn. Právě jemu se věnuje druhé video ze série, která představuje klíčové aspekty vznikající hry.

Francouzští Dontnod to mají přes kanál La Manche co by kamenem dohodil, tudíž je jim britská metropole zcela jistě blízká. Popisovat herní Londýn dvacátých let nemá příliš smysl, mnohem přesnější představu si uděláte zhlédnutím přiloženého videa. A oproti statickým obrázkům se město nejlépe prezentuje v chodu, proto je epizoda Architects of the Obscure mnohem více prošpikována záběry přímo ze hry.

Herní Londýn bude rozdělen do čtyř obvodů, přičemž na každý z nich budete mít svůj nezanedbatelný vliv. Každý obvod je specifický, má svá specifická místa i specifické občany. Whitechapel a Docks jsou oblastmi chudoby a kriminality. West End je na tom lépe, neboť se v něm nachází zdravější populace, kterou tolik španělská chřipka nepostihla. Posledním obvodem je Pembroke Hospital, v němž - původně doktor - Reid nalezne svá bývalá uplatnění nebo naopak uleví od bolesti těm, kteří nemají šanci na přežití, díky svým novým „schopnostem“.

Vampyr vyjde zcela jistě tento rok, ale ačkoliv se naposledy hovořilo o jaru, není jisté, kdy svůj klenot Dontnod vypustí do světa. Až se tak na PS4, Xboxu One a PC stane, my budeme pochopitelně u toho. A vy můžete být také, pokud si hru předobjednáte. Využít můžete nabídky Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama