Dvě videa ukazují alfu SC 3.0 a Squadron 42
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvě videa ukazují alfu SC 3.0 a Squadron 42

Dvě videa ukazují alfu SC 3.0 a Squadron 42

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2018 11:44 18
Reklama

Star Citizen má své hráče stále čím překvapovat. Ne snad přímo nějakými novinkami co se týče herních mechanismů, ale máme na mysli spíše její detailnost a různorodost. Každé video prezentující její obsah je jiné, každé je zajímavé a především každé skvěle vypadá. Tak jako ukázka z alfy 3.0, nebo ze singleplayerové části.

Začněme Star Citizenem jako takovým. Nové video připomíná veškeré možnosti, které se dají v alfaverzi dělat. Už několikrát jsme hovořili například o přistávání na planetách, ale jde samozřejmě také o představení perzistentího světa, implementaci nových komodit, následného obchodování a obchodních stanic jako takových, a v neposlední řadě jde i o piráty, kteří touží po vašem bohatství.

Nad tento rámec ale vývojáři lákají i na další zážitky: „Ať už vás zajímá perzistentní svět, nebo souboje na bojištích Arena Commander či Star Marine, nebo závodění v Murray Cupu, vaše dobrodružství na vás čeká,“ říká video. Na jeho obsah se můžete níže podívat.

Jak už jsme ale řekli, Cloud Imperium Games vydalo rovnou dvojici videí. To druhé se zaměřuje na příběhovou část Squadron 42, konkrétně na zbytky planetárního systému Coil, jenž se zmítá v silných, elektřinou nabitých bouřích. Sám Chris Roberts se v půl hodině spolu se Sandi Gardinerovou a dalšími vývojáři pustil do rozboru, v čem je jedinečný. „Je to věc, ze které můžete odletět, abyste ji spatřili zvenčí, ale také se musíte vydat do ní, abyste jí byli obklopeni, ale je to také technická noční můra,“ směje se jeden z vývojářů.

Všeho všudy se jedná o komplexní prostředí, což je patrné jak z artworků, tak ze záběrů, které jsou pořízené přímo z něj. „Idea byla vytvořit prostředí, v němž se můžete pohybovat prostřednictvím tunelů, v nichž jste v bezpečí. Kolem vás jsou ale mračna nabitá elektromagnetickou energií, která vaší loď může zahltit energií a doslova vás usmažit k smrti,“ říká se dále ve videu. Takové prostředí ale samozřejmě nabízí spoustu zajímavých a především užitečných materiálů, k nimž byste se jinak nedostali, a také spoustu místa k úkrytu lodím, kteří se z nějakého důvodu ukrývají před ostatními.

Vysvětlování celého systému a toho, jak ovlivňuje okolní svět, je zajímavé, takže pokud vládnete angličtinou a Star Citizen, respektive Squadron 42 vás zajímá, neměli byste jej minout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama