Pillars of Eternity II vyjde začátkem dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity II vyjde začátkem dubna

Pillars of Eternity II vyjde začátkem dubna

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2018 09:49
Reklama

Pillars of Eternity znamenalo pro Obsidian určitou změnu, změnu, po níž Feargus Urquhart a jeho tým zjistil, že vlastní cesta bývá mnohdy tou nejlepší. Po odbočce k Tyranny se studio letos vrací s druhým dílem. Konečně víme, kdy masivní pokračování dorazí i mezi hráče.

„Pillars of Eternity II: Deadfire je pro nás v Obsidianu první sequel a myslíme, že jsme dokázali stvořit něco skvělého. Všichni tu máme rádi příběhy, světy, postavy, a v Deadfiru jsme to všechno dokázali vytvořit znovu spolu se zajímavým open-worldem, do nějž se můžete ponořit s vlastní upravitelnou lodí, s možností upravovat si jednotlivé postavy ku obrazu svému s tolika variantami, že RPG fanoušci jich budou chtít mít co nejvíce, ale také s jedinečným příběhem, který bude reagovat na samotnou hru, čímž ji dělá jedinečnou,“ popisuje výkonný ředitel Urquhart svou novinku ještě před tím, než světu spolu se Stevem Escalantem sdělil datum vydání.

Rozsáhlé RPG by mělo vyjít už 3. dubna, jak v digitální podobě, tak v té krabicové. Ačkoliv první díl si po relativně dlouhé době našel cestu na konzole, zdá se, že Deadfire opět nejprve vyjde na osobních počítačích a až poté eventuálně zamíří i na zařízení od Microsoftu nebo od Sony. Pro připomenutí se můžete níže podívat na starší video, které ukazuje záběry přímo ze hry. Možná vás přesvědčí, že Pillars of Eternity je pro vás to pravé. Anebo vyzkoušejte první díl. Ten naleznete i v nabídce obchodu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama